2019. március. 24. Lyukóbánya-Parasznya

Hétvégén kerül megrendezésre a MARB Északi régió idei első futama, Lyukóbánya-Parasznya között.  

A hosszú téli szünet után végre ismét felbőgnek a motorok, beindul az élet a hazai rally berkein belül is. Sőt, már nem csupán teszt jellegű versenyek, hanem az éles futamok is megkezdődnek. Így van ez az Északi régió versenyeivel is.  

Az első verseny tehát a Mojito Lemon Parasznya-Lyukóbánya futama, melyet március 23-24. között rendeznek. A megjelent versenykiírás szerint szombaton lesz az adminisztratív és technikai átvétel, valamint a pályabejárás, a verseny pedig vasárnap zajlik majd a fent említett szakaszon. 

Az első versenyautó várhatóan reggel 7-kor fog majd elrajtolni Parasznyáról, a pályazárás pedig már 6 órától érvényben lesz. A versenyzők hat alkalommal teljesítik majd a kijelölt szakaszt, melynek hossza 5,9 km.  

Az előnevezési lista alapján színes lesz a mezőny, sok érdekes autóval és versenyzővel. Az előrejelzés szerint az időjárás is megfelelő lesz ahhoz, hogy egy remek verseny legyen Parasznya és Lyukóbánya között, érdemes tehát kilátogatni.  

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! 

Részletes információkért, az esetleges programban bekövetkezett változásokért érdemes ellátogatni a rendezvény saját honlapjára:  http://marbeszak.hu/  

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?