Frissített Ford Fiesta ST-Line

Ford Fiesta ST LineA Ford mindig is sikeres volt a kicsi de izmos autók piacán, a Fiesta ST hamar a közönség egyik kedvencévé vált, de a nagyobb modell, a Focus sportosabb változata sem vallott szégyent. Most az ST-Line kapott némi esztétikai frissítést, lássuk milyen lett.

Jól találta el a Ford azt a piaci rést ahová be tudott még illeszteni egy izgalmas autót az alap és az erősebb ST verzió közé. Kedvére válogathat a külsejében sportosabbá varázsolt ST-Line változatok között az, aki egyedibb megjelenést szeretne az autóján, de nincs szüksége az ST modellek által biztosított menetdinamikai többletekre. Aki megelégszik a szerényebb teljesítménnyel, de nem állhatja a nagyon alap megjelenést, annak remek lehetőségeket biztosít a Ford. 

A Ford Fiesta ST-Line új verzióban jelenik meg a közönség előtt, nevezetesen a Red Edition és a Black Edition képében. A legfőbb változás a színek világában valósul meg, ám ezzel is egyedi, jól megkülönböztethető megjelenést kapott az autó, kívül és belül egyaránt. A három-és ötajtós kivitelben létező ST-Line modellekben a már ismert 140 lóerős 1.0 literes Ecoboost benzines motor dolgozik.  

A Red Edition jellemzője a piros szín, valamint a matt fekete csíkozás, amely végigfut a tetőn keresztül, a motorháztetőn át, egészen az orr részének legalsó eleméig. A Black Edition fekete fényezésén is az említett matt fekete csíkok jelennek meg piros keretbe foglalva. Mindkét változatot 17 colos fekete felnikkel látták el, melyeket elegánsan ölel körül egy piros csík, ami finoman harmonizál a tükörházakban elhelyezett piros vonalakkal.  

A beltérben is a már említett színsémák folytatódnak, itt is a piros és a fekete dominál. Piros betéteket találunk a sportüléseken, az ajtóban, a középső szellőző körül, de a bőrkormányt a kéziféket és a váltógombot is piros varrással látták el. 

A dizájn mellett természetesen a kényelemre és a biztonságra is odafigyeltek, így a számos extrával rendelkező autó sokak számára lehet kecsegtető opció a vásárlás során.

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?