Modern kütyük egy klasszikusban

A hír igaz, megjelent egy igencsak érdekes csomag, ami modernebbé teszi az igazi klasszikusokat, megalkottak egy új rendszert, ami már ezekhez az autókhoz is elérhetővé teszi korunk legfontosabb kényelmi extráit.

Amikor meglátunk egy gyönyörű oldtimert sokunk szíve megdobban, hiszen tudjuk, hogy egy igazi érték áll előttünk, amit nem csupán pénzben lehet kifejezni. Minden ilyen autónak saját története van, hogyan lett megőrizve eredeti állapota, vagy hogyan menekült meg az enyészettől és született újjá szakértő kezek közt. A fanyalgók vagy a modern autókon szocializálódott közönség persze rögtön megjegyzi, hogy „még egy vacak navigáció sincs benne, nem is beszélve a kihangosítóról”. Vagyis megjegyezhette eddig, mert a Jaguar Land Rover Classic immáron erre is megoldást kínál.

„Eredeti” részlete lehet ez egy oldtimernek, ami elhozza a jelen kor funkcionalitását az öreg autókba. Ugyan nem Trabantokhoz, Ladákhoz, vagy a keleti blokk egyéb csodáihoz ajánlják, hanem elsősorban Jaguarokhoz, Land Roverekhez, de akár más veteránokhoz is,  teszik mindezt ráadásul úgy, hogy az egység külső megjelenése teljesen illeszkedik a korhű beltérhez. 

Navi, audio, bluetooth a hetvenes években? 

A hat nyelven kommunikálni képes rendszerben megtalálható egy navigáció, ami 32 nyelven, 2D vagy 3D megjelenéssel teszi elérhetővé a térképeket, egy kiváló hangzást ígérő audió egység, valamint bluetooth kapcsolat az okostelefonokhoz, ami akár négy eszköz támogatására is képes.  

A 3,5 colos érintőképernyőt hagyományos kezelőgombok közé illesztették, törekedve ezzel a klasszikus stílus megőrzésére.  

Forrás: Jaguar 

, , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?