Új Corolla Touring Sport

Az alig egyetlen hónap múlva megrendezésre kerülő Párizsi Autószalonon mutatják majd be az új Toyota Corolla Touring Sportot, vagyis a Corolla kombi változatát. Néhány részletet már most közölt a gyártó, melynek tükrében azt láthatjuk, hogy a Toyotára is érdemes lesz odafigyelni Párizsban. 

 

Tisztán körvonalazódik, hogy a japán gyártó folytatja a hibrid technológiai irányvonalat és ezt a modellt megpróbálták teljesen az európai piac igényeire szabni. A motorpalettán három ajánlat közül választhatunk majd: a hagyományos 1,2 literes turbós benzinmotor 116 lóerővel, a hibrid vonalon pedig az 1,8 literes 122 lóerős, valamint a 2,0 literes 180 lóerős változat áll majd rendelkezésünkre, a felhozatalban dízel variáció nem szerepel. 

Újdonságként jelenik meg a TNGA (Toyota New Global Architecture) padlólemez is, erre épül majd a Corolla különböző változatainak karosszériája.  

A tengelytávolság 2,7 méter lesz, ezzel a Corolla, kategóriájában tágas hátsó lábteret ígér, valamint első ránézésre a csomagtartó is hatalmas teret kínál a maga 598 literes méretével.  

Az új struktúrával megjelenő beltérre is különös figyelmet fordítottak, hogy az modern, és tágas legyen, kínálva az autót többek között azoknak, akik a stílust és a praktikumot keresik kompromisszumok nélkül. 

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?