Vigyázat, csak fanatikusoknak, Hyundai i30 N Option

Hyundai i30 N Option beltérA Hyundai is több érdekes újdonságot tartalmazó autót hozott a Párizsi Autószalonra, többek között az i30 N Option nevű darabot 

Gondoljunk csak vissza, hogy hol is volt, hogyan is állt mondjuk tíz évvel ezelőtt a Hyundai a gyártók közötti versenyben. Feltörekvő, ám kissé lenézett részesei voltak az autózás világának. Tíz év bizony hatalmas idő, ezalatt mindent megtanultak, amit csak lehetett, alkalmazkodtak a vevők és a piacok igényeihez, elkezdték gyártani a jobbnál jobb autóikat minden kategóriában. Egy valami azért hiányzott, egy igazán ütős, erős élményautó, ami jól mutat a palettán. Aztán 2017-ben megérkezett az i30 N, és a kategóriájában rendesen rárúgta az ajtót mindenkire. 

Nem ő volt a legerősebb, nem benne volt a legtöbb lóerő, de produkciójával és az általa nyújtott vezetési élménnyel felvette a versenyt bármelyik hasonló kategóriájú autóval. Volt belőle 250 és 275 lóerős változat, 2000 köbcentis turbós benzinmotorral, sportos megjelenéssel, igazi tempós érzésekkel. Most pedig megérkezett az i30 N Option, amely elődjéhez képest esztétikailag méginkább meggyőző lett. A Párizsi Autószalonon való bemutatásának célja, hogy a gyártó bepillantást engedjen a közeljövőben elérhető váló opciókba.  Ez azok számára lehet érdekes, akik az i30 N által nyújtott élményeket keresik.  

Az i30 N Option 25 különféle külső és belső változtatási lehetőséget mutat be, ezáltal bárki méginkább egyedivé teheti majd autóját.  Markánsan jelenik meg rajta a karbonszálas hátsó szárny magán hordozva az „N” logót, a 20 colos könnyűfém felnik, semi-slick gumikkal remekül illenek hozzá, és a két helyen is bevágást kapott motorháztető is a sportosságát hangsúlyozza.  

A beltérben is feltűnnek a karbonszálas elemek, valamint az alcantara bevonattal rendelkező sportülések is fantasztikus hangulatot kölcsönöznek az autónak, csakúgy, mint a pedálok, vagy éppen a sportos váltókar.   

A teljesítményéről, esetlegesen a hajtásban történt változásokról jelenleg nem szólnak a hírek, mint, ahogyan arról sem, hogy pontosan mikor lehet megkaparintani ezekkel a felszerelésekkel a csábító Hyundait.  

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?