Horoszkóp alapján autót? A VW-nél elgurult a gyógyszer

Nem teljesen biztos, hogy ezt a sztorit a VW amerikai marketingesei komolyan gondolták, de nagyon reméljük, hogy nem: annak alapján, hogy a kedves fogyasztónak milyen a csillagjegye, ők megállapítják, hogy milyen autó illik hozzá.

OK, ennyit a tízerről, lássuk a részleteket:

Vízöntő

Élénk, barátságos és eredeti, a különleges dolgokat részesíti előnyben. A Beetle igazi vízöntő autó: szórakoztató és egyedi – olyan, mint te.

Halak

Intuitív, ötletes, kreatív és együttérző, természetéből adódóan kikapcsolódás kereső. Egy igazi, eredeti T1-es vagy T2-es lehetőséget ad a szabadságra, arra, hogy kövesse szeszélyeit és elinduljon csak úgy, az úton, bármerre. Az önzetlenségét ismerve biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb sok utas fog fog vele tartani, így jól jöhet a sok ülőhely. Türelmes, és együttérző, így jól esni neki, hogy a klasszikus mikrobusz nemsoká’ újjászületik, környezetkímélő elektromos ID.BUZZ formájában 2022-ben.

Kos

Kalandos, energikus és egy némileg trendteremtő. Az első az ismerősei között, aki esélyt ad egy full-elektromos autónak. Az e-Golf mozgékony, vezetési élmény szempontjából is jó, ráadásul úgy tervezték, hogy lépést tartson aktív és energikus személyiségével. Az együttérző és bátor személyiségjegyei is megnyugvást lelnek, tudva, hogy autója segíti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentését.

Bika

Megbízható, gyakorlatias, praktikus, így olyan autóra van szüksége, amely éppen olyan szilárd és stabil, mint ő maga. A Tiguan pedig éppen ilyen. A közepes méretű, sportos terepjáró elegendő teret kínál a Volkswagennél már megszokott menetdinamika mellett. Ráadásul az ergonómikus kialakítása, a kényelmes ülései, a fűtött tükrök és a panoráma tetőablak mind-mind kielégítik egoista énjének igényeit is.

Rák

Családorientált és természetéből adódóan otthonülő. Ha mégis menni kell, egy megbízható és tágas autóra vágyakozik, hogy A pontból B pontba garantáltan eljuthasson. A ráncfelvarrott 2020-as Passat tökélesen illeszkedik hozzá. A részletek iránti állandó figyelméről is ismert, így értékelni fogja, hogy a Passat az arany középút a minőség, az érték és a kényelem között.

Oroszlán

Élénk, teátrális és szenvedélyes, azaz egy született vezető, aki szeret a reflektorfényben fürödni. A sportos Jetta GLI kormánya mögött igazán jól érzi magát. Hatalmas energiával és ambícióival rendelkezik, amelyeket nem lehet megszelídíteni, és ez a merész, szemet gyönyörködtető autó maga a tökéletes választás ahhoz, hogy új magasságokba repülhessen.

Szűz

Megbízható, aprólékos és szerény, olyan autóra vágyik, amely olyan praktikus, megbízható mint ő maga. Ne keresse tovább, mert megtalálta a Jettát. Ez a szedán az összes elvárt paraméter egyszerre tudja: könnyű kezelhetőség, nagy forgatónyomaték és fejlett vezetés-támogató rendszerek. De ne felejtsük el az igazán fiatalos belső és koncertminőségű audiórendszer.

Mérleg

Egyszerre okos, szenvedélyes és tehetséges. A Mérleg ha vágyik valahová (márpedig szokott), akkor gondosan megtervezi az utat, és jottányit nem enged a stílusos megérkezésből sem. A keret nélküli oldalüvegek és a körbefutó hűtőmaszk (eredetiben „wraparound grille”, de hogy ez alatt mire gondolt a költő, az nekem rejtély) az Arteon védjegye, a forma és a funkció tökéletes összjátéka. Ez tökélesen illeszkedik a csillagjegy szülötteihez, akik szintén az egyensúlyt, a rendet és az egyenlőséget tartják szem előtt. Persze azért az nem baj, ha ők egy kicsit még egyenlőbbek…

Skorpió

Határozott, erőteljes, szenvedélyes és végtelenül kíváncsi. Ezek miatt egy sportos SUV-ra van szüksége, ami lépést tart merész és ambiciózus terveivel. Csakúgy, mint Skorpió, az Atlas Cross Sport is a magabiztosságot és a spontaneitást ötvözi sokoldalú belső terével, amely mindennapi (és nem mindennapi) tevékenységeket tesz lehetővé.

Nyilas

Szabad lelkű, szárnyaló, szórakoztató személyiség, de ha kell koncentrálni is képes. Állandóan kalandra vágyik, így szereti például a jó kirándulásokat a barátaival. Szálljon be az Atlasba. A hétüléses SUV tökéletes megoldás a kemény munkához, és persze a kemény játékokhoz is, ráadásul bőséges ülőhelyeket kínál a barátok és a család számára, hogy csatlakozzanak kalandjaihoz.

Bak

Praktikus, körültekintő és ambiciózus, nem fogja feláldozni a megtakarításait valami feltűnő státusszimbólumra. Az üzleti gondolkodás azt diktálja, hogy vegyen valamit, ami erős és megbízható, de ha benne valami kis tűz. A Golf GTI a tökéletes számára, mivel kiváló kezelhetőséget, teljesítményt és kényelmet kínál mindezt pedig elfogadható áron.

Ikrek

Alkalmazkodó, kalandos és sokoldalú, azaz pontosan olyan, mint egy Golf R: gyors, szórakoztató és soha nem unalmas. A hothatch megosztja még az ikrek kettős személyiségét is – gyakorlati, mindennapi ingázó autó sportos lélekkel.

 

A sajtóanyag pedig ennyit azért még a biztonság kedvéért megemlít: „Because sometimes the right connections come from the stars.” No comment.

, , ,

Vélemény, hozzászólás?