Te milyen ajándékot szeretnél kapni karácsonyra?

Eljött az év utolsó hónapja, hamarosan itt a karácsony. Mindenki vásárol „ezerrel”, tömve vannak az áruházak, próbáljuk beszerezni az ajándékokat.  

Aki eladni akar, annak ez az időszak igazi aranybánya, aki pedig vásárol, szinte nem is győz válogatni a „jobbnál-jobb” ötletek és termékek között. De mi a helyzet akkor, ha valaki jópofa, igényes, esetleg hasznos autós cuccot szeretne vásárolni, és nem akar leragadni a t. gazdaságos jégkaparónál, vagy a szivargyújtóról működtethető „ülésfűtésnél”? 

Aki keres, az talál. Természetesen a nagy gyártók is próbálják meglovagolni a vásárlási lázat. Az autók eladásaiból származó bevételek mellett ez nyilván aprópénznek számít nekik, de a bevétel mellett van azért más hasznuk is. Épül a brand, erősödik a márkahűség. Időnként pedig olyan termékeket is piacra dobnak, aminek igazán tud örülni egy autó vagy valamilyen márka fanatikusa. A lehetőségek tárháza áll a vásárlók előtt, ebből szemezgetünk most. 

A Skoda – remek autói mellett – nagyon jó mind a brandépítésben, mind pedig a kommunikációban. Ők is rendelkeznek számtalan autós termékkel, sőt a sportokat kedvelő közönség is megtalálhatja a kedvére való ajándékot, legyen szó akár rally fanatikusokról, akár a kerékpározás szerelmeseiről. Ruházat, kiegészítők, apróbb ajándéktárgyak, stb. Csak győzzünk válogatni. Kicsi, fából készült autó, a legkisebbeknek, azzal az ajánlással, hogy az érintőképernyős kütyük korában ez igazi érték lehet. Lássuk be, van benne valami. Avagy egy régi Skoda Rapid 136 L modell, nem csak gyerekeknek, hanem például nagypapáknak. Hétköznapi használati tárgyakat is vásárolhatunk tőlük, legyen szó akár egy bögréről, akár egy bicskáról. A Skoda-Motorsport logójával ellátott óra pedig igazi csemegének tűnik, de kerékpárok szállítására alkalmas tartóeszközt is találunk a kínálatban.

 

A gyártók többsége rendelkezik tehát ilyen vagy ehhez hasonló termékekkel, van aki a sportos vonalat, van, aki az eleganciát hangsúlyozza. Válogathatunk kedvünkre, maximum a pénztárcánk szabhat határt álmainknak, hiszen  például egy Bentley logóval ellátott terméket vélhetően nem annyiért fogunk megkapni, mint egy Lada feliratos „kegytárgyat”. És akkor még szót sem ejtettünk a Forma-1-es csapatok, vagy a rally élvonalában, esetleg a DTM-ben, TCR-ben, vagy bármely motorsportban tevékenykedő társaság kínalatáról. Érdemes ezeket is átnézni, itt is találhatunk kiváló ajándékokat, akár magunkat, akár másokat szeretnénk meglepni. Kellemes válogatást kívánunk! 

, , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?