Utastér és autóklíma fertőtlenítés ózonnal és habbal a Carportal Servicestől

A Carportal Services most kiemelt akcióban kínálja az autók utasterének és klímájának fertőtlenítését. Akár az Ön, otthona előtt parkoló autójában is.

ózongenerátorAz ózonos fertőtlenítés elsősorban az utastérben elszaporodó kórokozók elpusztítására ajánlott, de ha a kezelés alatt az autó belső keringetése aktív, akkor hatékonyan tisztítja a szellőzőjáratokat is.A témát részletesen körbejártuk korábbi cikkünkben, melyet mindenképpen érdemes elolvasni.

A kezelés összesen 50 percet vesz igénybe, melyből 30 percig működik az autóban az igen hatékony, 10 g/h teljesítményű ózongenerátor, 20 percig pedig szellőztetjük a kocsit. A kezelés ideje alatt semmilyen élő dolog nem lehet a kocsiban, így ki kell venni a szerelempáfrányt, Micikét a kis csivavát, és – ízlés szerint – az anyóst is. 🙂

A klímatisztító hab kifejezetten a kórokozók melegágyát jelentő utastéri klíma hőcserélőt és a szellőzőjáratokat tisztítja hatékonyan, mivel egy hosszú, vékony cső segítségével közvetlenül ide juttatjuk be a fertőtlenítő hatású habot.

Az ózonos fertőtlenítés – ha helyszín 20 méteres körzetében biztosítható konnektor – akár az Ön, otthona vagy munkahelye előtt parkoló autójában is gond nélkül elvégezhető, akár ingyenes kiszállással is.

Az ózonos kezelés ára 4690 Ft, a habbal történő fertőtlenítés 3690 Ft.

A két módszer egyszerre, csomagban csak 6990 Ft

Ha felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, kérem keressen bennünket a

06-50-117-69-90-es telefonszámon vagy

a diag@carportal.hu e-mail címen!

Ingyenes kiszállás a következő településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Budapest XXII. és XI. kerület, Diósd, Érd, Etyek, Martonvásár, Pusztazámor, Sóskút, Tárnok, Törökbálint, Százhalombatta

Az itt nem említett településekre igen kedvezményes, 99 Ft/km-es kiszállási díjat számítunk fel (kiindulási pont az M7-es tárnoki autópálya felhajtója, oda-vissza).

 

 

, , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?